نیما جان به من کارتی رو پیشنهاد کردن که چیپست GTX 750 داشته باشه...حالا گیگابایت با این چیپست چند قیمته؟
میشه برای اونم عکس و لینک بزارین؟(البته اگه از نظر شما کارت خوبیه)
Printable View
نیما جان به من کارتی رو پیشنهاد کردن که چیپست GTX 750 داشته باشه...حالا گیگابایت با این چیپست چند قیمته؟
میشه برای اونم عکس و لینک بزارین؟(البته اگه از نظر شما کارت خوبیه)
گیگابایت با این چیپست 590 هستنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نظر شما در مورد این کارت چیه؟
آقا ممنون...واقعا خوب راهنماییم کردین...عالی بود:give_rose:
با سلام و عرض ادب
من تصمیم به ارتقاء کارت گرافیکی خودم دارم.
مشخصات سیستم من:
Graphic: GIGABYTE GeForce 9600 GT GPU
CPU: AMD Athlon II X2 250
RAM: 8 GB Kingston
MainBoard: Gigabyte GA-MA74GMT-S2
با توجه به توصیه های قبلی جناب AMD>INTEL تصمیم دارم که کارت GIGABYTE GT 740 OC 2GB GDDR5 رو خریداری کنم.
فقط می خواستم بدونم با توجه به اینکه مادربورد من فقط PCI EXpress 2.0 رو ساپورت میکنه آیا منطقیه که این کارت رو بخرم یا اینکه یه کارت ارزونتر مثل GT 730 2GB DDR3 رو خریداری کنم؟
خلاصه نمی خوام بابت قابلیتهایی هزینه کنم که سخت افزارم نمیتونه ازشون استفاده کنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
کارت 740 oc رو بگیرید . نه مشکلی با سیستم شما ندارد .نقل قول:
GV-N740D5OC-2GI
ممنون از پاسخ سریعتوننقل قول:
فقط میخواستم بدونم این کارت DirectX 12 رو ساپورت می کنه؟
توی سایتش نوشته تا 11.2 پشتیبانی می کنه ولی توی بعضی سایتها از جمله سایت زیر نوشته 12 رو هم ساپورت خواهد کرد:
تفاوت پرفومنس گرافیک کارتهای معمولی مثل گرافیک کارت انتخابی شما روی سوکت pcie2 و pcie3 تقریبا صفرهنقل قول:
pcie 2 روی کارتهای حرفه ای مانند 980 میتونه ایجاد گلوگاه کرده و پرفومنس را پائین بیاره
قبلا اعلام شده یکسری از کارت ها آمادگی سازگاری با dx12 دارند . باید منتظر بودنقل قول:
آقا من قرار شد پولامو جمع کنم تابستون کارتی که شما پیشنهاد کردینو بخرم-به نظرتون قضیه ی دایرکت ایکس 12 تا اونموقع معلوم میشه؟؟
راستی اون کارت گرافیک AMD که بدرد نمیخوردو در آواردم...الآن سیستمم داره با کارت گرافیک on board کار میکنه فوق العادست باورتون نمیشه...
مدل مادربرد:Gigabyte Ultra DurableH81M S2PV
پردازنده:intel core i3
مدل گرافیک روی مادربرد:Intel (R) HD Graphic 4400
من به همه ی گیمر هایی که بودجه ی کافی برای کارت گرافیک خوب ندارن این مدل رو پیشنهاد میکنم....تازه اگر CPU Cori5 یا بالاتر بندازید رو مادربرد به جرات میتونم بگم بازی هایی مثل Call of Ghost رو عالی عالی عالی اجراش کنید...من الآن با Cor i3 تونستمDriver Sanfrancisco را با حداکثر Quality بازی کنم فوق العادست...
اسم مادربرد: Gigabyte Ultra Durable H81M S2PV
آقای AMD>INTEL و آقا نیما نظر شما چیه؟